Augmenta el número de regidors i regidores joves al Baix Llobregat


Després de conèixer els resultats de les eleccions municipals del passat 27 de maig, els i les joves socialistes es consoliden a l’àmbit institucional al Baix Llobregat. Disset companys de la JSC Baix Llobregat han estat escollits com a regidors/es, nou dones i vuit homes, repartits en els municipis de Sant Vicençs dels Horts, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Pallejà, Cornellà, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca , Vallirana i El Prat.

La JSC del Baix Llobregat ha realitzat una campanya de recolzament a les agrupacions, els candidats joves de les quals han tingut tot el protagonisme durant els darrers quinze dies, formant part del porta a porta, l’organització d’activitats, carpes, participació en redacció de programes electorals, gestió de materials informàtics, presència en actes, ...


La JSC del Baix valora molt positivament tant el treball previ dels i les militants durant tots aquests mesos, com els resultats obtinguts a cadascun dels municipis esmentats. Tot i això, valora que es necessària una reflexió sobre el format i missatge de les campanyes electorals donat l’alt percentatge d’abstenció i fa una crida a la militància per tal de treballar d’aprop amb la joventut del seu municipi i recuperar el crèdit en la política i la institució com a eina de canvi de la nostra realitat més propera.